Кадър и видео “Алтернативата, TV1, You tubeЦветан Василев изригна със скандалния разкрития

...
Кадър и видео “Алтернативата, TV1, You tubeЦветан Василев изригна със скандалния разкрития
Коментари Харесай

Цветан Василев: Борисов и Пеевски си имат свое ООД, което е 50 на 50 между двамата

Кадър и видео  “Алтернативата ”, TV1, You tube

Цветан Василев изригна със скандалния разкрития за хората, за които се счита, че ръководят в сянка България. За предаването “Алтернативата ” по TV1 с водещата  Генка Шикерова  бившият банкер разгласи, че е бил рекетиран да трансферира свои компании под натиска на властта, упражнявана от Борисов и  Пеевски .

“Аз за кюлчета не съм чувал, те са станали съвременни след мене ”, сподели той и продължи, че в радушен диалог с Борисов през 2012 година водачът на ГЕРБ му загатнал, че и най-силният предприемач може да бъде съборен от страната. Той сподели:  “Ето виж Ходорковски (руски бизнесмен) и “Юкос ” е имал цялостен флот самолети, само че Путин го приземи единствено с два МиГ-а ”. С една дума ми сподели:  “Нищо, че имаш аероплан, и теб ще те приземим ”, изясни Василев.

Според Василев Борисов и  Пеевски  си имали свое ООД, което е 50 на 50 сред двамата.

С над 20 млн. лева е ощетена страната през Правителствената болница, като е закупено здравно съоръжение за 30 млн. лева, което действително е коствало 8 млн. лева, съобщи  Цветан Василев  и уточни, че това е ставало, с помощта на шефа на болничното заведение.

Пеевски е бушон и скоро ще изгори

Пеевски  е радиоактивен и отровен, както за Борисов, по този начин и за  Движение за права и свободи , той беше прикрит, с цел да може по някакъв метод да се поизчисти лицето на  Движение за права и свободи  и да се понижи натискът върху Борисов. Докъде ще стигнат евентуални  следствия  срещу него, които към днешна дата наподобяват нереалистични – това няма да стане до момента в който Гешев е начало на прокуратурата, а  Цацаров  е началник на антикорупционната комисия ”, каза  Цветан Василев .

Силата на  Пеевски  е идвала с  Движение за права и свободи , добави той. Но по-скоро и  Движение за права и свободи  и задкулисието ще се опитат да го отклонят, с цел да не може  следствия та срещу  Пеевски  да доближат до самия център.  Пеевски  е предопределен за бушон и той рано или късно ще изгори, уточни още някогашният банкер.

Центърът съгласно Василев са  “остатъците на Първо основно ръководство на Държавна сигурност ”. Ако кажа едно име, на следващия ден ще ми заведат дело за клюка ", добави той, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР